diumenge, 20 de febrer de 2011

Xerrada a la Llotja del Cànem


El proper dimarts 22 de febrer, de 18:00 a 20:00, participaré en una xerrada a la Llotja del Cànem, C/ Cavallers, 1, de Castelló, dintre del cicle de conferències del taller d'escriptura literària organitzat pel Servei d’Activitats Socioculturals i el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I.

La xerrada porta per títol De com la realitat esdevé poesia. Parlaré de la meua obra literària i recitaré alguns poemes.

3 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Hola, Joan. Sóc Joan Camprodon, encara molt tocat per l'emotivitat de l'acte que acabo de viure.

  Primer t'he de dir que no em volia perdre cap paraula; però les imatges eren tan impactants, amb tant de color i les mirades tan directes, que de tant en tant em quedava embadalit mirant-les i em perdia alguna frase. Em sentia com un alumne agafat per sorpresa pel mestre llegint un tebeo a classe :-)

  Segon, m'alegro de veure't tant bé, tant de cos com d'ànim. Creu-me, les estadístiques seran més o menys creïbles, però el que no et diran mai és a quina banda estàs, si a la del 60% o a la del 40%. O sigui, que fas bé de fiar-te de les sensacions. Al cap i a la fi, el que has de curar-te ets tu.

  Tercer, m'han agradat molt els poemes seleccionats, i l'estructura de l'acte en general, que crec que ha estat un èxit brutal.

  I signo amb el meu nick habitual a internet, robin, que, casualitats de la vida -o no- en anglès significa... pit-roig.

  Ah, m'havia deixat de dir que en aquesta pell de brau les coses que comencen el 20-N poden arribar a fer molt de mal, però al final sempre s'imposa la llum i el seny.

  ResponElimina
 3. m'agrada "col.leccionar" contactes amb companys de lletres, amb l'objectiu de possibles col.laboracions. Si vols, et pots posar en contacte amb mi a jesusimaite(arrova)gmail.com
  Salut

  ResponElimina