diumenge, 20 de febrer del 2011

Xerrada a la Llotja del Cànem


El proper dimarts 22 de febrer, de 18:00 a 20:00, participaré en una xerrada a la Llotja del Cànem, C/ Cavallers, 1, de Castelló, dintre del cicle de conferències del taller d'escriptura literària organitzat pel Servei d’Activitats Socioculturals i el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I.

La xerrada porta per títol De com la realitat esdevé poesia. Parlaré de la meua obra literària i recitaré alguns poemes.

3 comentaris:

  1. Hola, Joan. Sóc Joan Camprodon, encara molt tocat per l'emotivitat de l'acte que acabo de viure.

    Primer t'he de dir que no em volia perdre cap paraula; però les imatges eren tan impactants, amb tant de color i les mirades tan directes, que de tant en tant em quedava embadalit mirant-les i em perdia alguna frase. Em sentia com un alumne agafat per sorpresa pel mestre llegint un tebeo a classe :-)

    Segon, m'alegro de veure't tant bé, tant de cos com d'ànim. Creu-me, les estadístiques seran més o menys creïbles, però el que no et diran mai és a quina banda estàs, si a la del 60% o a la del 40%. O sigui, que fas bé de fiar-te de les sensacions. Al cap i a la fi, el que has de curar-te ets tu.

    Tercer, m'han agradat molt els poemes seleccionats, i l'estructura de l'acte en general, que crec que ha estat un èxit brutal.

    I signo amb el meu nick habitual a internet, robin, que, casualitats de la vida -o no- en anglès significa... pit-roig.

    Ah, m'havia deixat de dir que en aquesta pell de brau les coses que comencen el 20-N poden arribar a fer molt de mal, però al final sempre s'imposa la llum i el seny.

    ResponElimina
  2. m'agrada "col.leccionar" contactes amb companys de lletres, amb l'objectiu de possibles col.laboracions. Si vols, et pots posar en contacte amb mi a jesusimaite(arrova)gmail.com
    Salut

    ResponElimina